За комплекса

Нашата философия е ориентирана към екологично поведение, предлагане  и използване на природните ресурси.  Стремим се да сме максимално близо до природата, но да се възползваме от благата й разумно и устойчиво. Използваме енергоспестяващи технологии, чиста храна и местни продукти. Предлагаме го и на нашите клиенти, за да могат да усетят вкуса, аромата, атмосферата на изпълнената с природа почивка.

Сградата на семеен хотел „Еделвайс” 1* е четириетажна, с отлична съвременна изолация и разполага с 60 легла, които са разпределени в апартаменти, двойни, тройни и четворни стаи. Всички са със собствен санитарен възел, някои са с тераса. Отоплението е на централно парно, има wi-fi в ресторанта.

На първия етаж е разположен кафе-бар с 60 места, където по предварителна заявка могат да се организират дискотеки, рождени дни, партита и др.

На втория етаж се намира ресторантът, който е на две нива и разполага общо със 100 места, камина, детски кът, панорамна тераса с поглед на запад, където хоризонтът опира в масива Триглав /Мазалат/. Интериорът е решен в битов стил.Разполага и с обширна лятна тераса.

Менюто, което предлагаме, е богато и разнообразно, с акцент върху традиционната българска кухня и местните специалитети от габровския край. Помислили сме и за вегетарианци и вегани, но рецептите ни за тях са толкова вкусни, че могат да изкушат всеки.