Условия за резервация

Преди да направите Вашата резервация молим да се запознаете със следното:

Комплекс Еделвайс е категоризиран с 1 звезда. 

Моля, имайте предвид, че някои от услугите, които предлагаме, изискват предварителна заявка. Такива са домашния хляб и сладки, сауната, масажът и конната езда. Ако искате да се възползвате от някои от тях, попитайте при настаняване или ни изпратете предварително и-мейл за възможностите.

Заплащане:

За да направите Вашата резервация е необходимо да се заплати авансово 50% от сумата по нея. Авансовото плащане се прави по нашата банкова сметка:

ОББ,

IBAN : BG11UBBS80021049233540,

ИСПОЛИН ООД

Доплащането се прави при настаняване.

За деца до 6 годишна възраст, които са настанени в стаите без да използват  допълнително легло и не ползват изхранване, не се заплаща.

Отмяна на резервация:

За да откажете резервация е необходимо да ни информирате не по-късно от 14 дена преди датата на настаняване и в този случай ние ще възстановим направеното от вас капаро.

За промяна на резервация (брой стаи, намаляване на престоя, удължаване на престоя, брой хора) е необходимо да направите писмено запитване по и-мейл и да получите потвърждение от нас, ако е възможно промяната да бъде направена.

Настаняване и напускане на хотела:

Настаняваме нашите гости след 14:00 в деня на настаняване.

Очакваме от нашите гости да освободят стаите преди 11.00 часа в деня на заминаването им, без допълнително напомняне от наша стана, освен ако друго не е уговорено предварително.

Храни и напитки – консумацията им не се допуска в стаите

Пушене – забранено на територията на хотела. Има обособени външни пространства, където това е допустимо.

Мероприятия

Когато комплексът не е изцяло резервиран, екипът на Хотел Еделвайс  си запазва правото да настанява и други  хора в хотела, както и да организира мероприятия, които не пречат на останалите гости.

Ако искате да ползвате собствена озвучителна колона, моля координирайте това с управителя, за да не се смущава почивката на останалите гости.

Екипировка

Във високата планина /1300 м н.в./ добрата екипировка през всички сезони е много важна. Имайте предвид, че в местността няма магазин и най-близкият е в град Габрово, на 22 км.

Форс мажорни обстоятелства

Молим, имайте предвид, че въпреки голямото ни желание, не можем да повлияем на някои обстоятелства – силните ветрове, снегът (или липсата му), насекомите, дъждовете и мъглите, спирането на тока, интернета или телевизията

Домашни любимци

Допускат се само в определени стаи , като се заплаща такса за последващо основно почистване на стаята, отделно се заплащат евентуално нанесени щети. Собствениците са задължени да се грижат за тях , така че те да не смущават почивката на останалите гости по никакъв начин.

За всичко останало, което ви интересува, но не сме описали тук, можете да ни потърсите чрез формата за контакт, да ни изпратите и-мейл или да ни се обадите на телефоните за контакт